Mitt 2019!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort tidigare? Jag flyttade till en egen lägenhet i Täby och började flyga från Arlanda!

Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga

Blev någon som du känner förälder i år? Ja

Dog någon som stod dig nära? Min älskade, älskade pappa♥

Vilka länder besökte du? Jag och Herman upptäckte Bali och bodde på helt fantastiska hotell, vi slog även till på Bangkok när vi ändå var i krokarna!

På sensommaren blev vi ressugna igen och åkte till bästa Mallorca!

Med jobbet har jag besökt Vietnam (för första gången), Thailand (Phuket och Krabi. Jag fick ett såå lyxigt stopp i Krabi i November, 5 nätter och tom-flight hem!), nästan alla Kanarieöar, ettag var Radisson blu i Puerto Mogán mitt andra hem. Dubai, Finland, Norge, Danmark och året avslutas med veckostopp på Mauritius!!! 

Sommaren tillbringades på flygplan till och från flesta öarna i Medelhavet.

Vilka/vilket datum från år 2019 kommer du alltid att minnas? 4/9-värsta dagen i hela mitt liv.

Vad var din största framgång 2019? Att jag visat för mig själv att jag är modig och så otroligt stark, den starkaste jag vet.

Största misstaget? Det är lätt att vara efterklok men hade jag fått ett till samtal med pappa hade jag berättat hur mycket han betyder för mig och hur mycket jag älskar honom.

Har du varit sjuk eller skadat dig? I december slog allt till på en gång, först en vanlig förkylning, några dagar senare ryggskott och sjuk ibs på det, aj aj.

Bästa köpet? Har velat ha en liten LV Pochette  i flera år men varit för snål mot mig själv men slog till efter några veckor på väntelistan då den var slut i hela världen.

Vad spenderade du mest pengar på? Resan till Bali/Thailand, möbler och mat skulle jag tro.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Oj, kan inte direkt komma på något, men Skåne och Åhus är så vackert så att man blir glad.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2019? Alla låtar som spelades på pappas begravning som jag lyssnat på i princip varje sen dess.

In my life - The Beatles

Wouldn’t it be nice - The Beach boys

Me & You - George Ezra

Rain - Yiruma

We are the Champions - Queen

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 2019 har varit det absolut värsta året i hela mitt liv.

Vad önskar du att du gjort mer? Jag kan inte komma på något

Vad önskar du att du gjort mindre? Jag kan inte komma på något här heller

Hur tillbringade du julen? Julafton spenderades med Herman, vi började med en stor och god frukost, vi besökte askgravlunden och tände ljus och satte ner blommor hos pappa och farmor & farfar, kvällen avslutades med en räkmacka på Clarion Arlanda där vi fick ett fönsterbord med utsikt över Arlanda. 

Vi firade julafton med familjen 25/12, hemma hos Johan, Kristine och Björn, där även mamma och Bettie var. Björn var så nöjd och så duktig med alla hans julklappar, lille hjärtat.

Blev du kär i år? Herman!

Favoritprogram på TV? Vår tid är nu, Svenska Hollywoodfruar och Bachelor haha.

Bästa boken du läste i år? Jag har inte läst någon bok, men tänker att jag ska försöka läsa lite under 2020.

Största musikaliska upptäckten? Jag tycker verkligen om Queen.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En korthållare!

Något du önskade dig men inte fick? Nej

Vad gjorde du på din födelsedag 2019? Jag och Herman åkte till Strömstad och åt räkmacka till lunch, efter det var vi på spa och bodde på hotell, vi åkte även till Nordby som var helt sjukt.

Vad var det bästa med 2019? En av de bästa sakerna var när jag och några kollegor hyrde bil på Teneriffa och åkte upp till magiska Teide och jag för första gången i mitt liv såg ett stjärnfall!

Vad fick dig att må bra? Vänner, familj, pojkvän, solen, mitt jobb

Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen alls 

De bästa nya människorna du träffade? Nya kollegor på jobbet


RSS 2.0