1 month

Idag har exakt en månad gått sen jag lämnade sverige. Är verkligen glad att jag gör vad jag gör även fast jag längtar hem varje dag. För ett år sen hade jag aldrig kunnat tänka mig att jag idag skulle bo utomlands helt själv och jobba som guide! Jag har verkligen fullt upp hela tiden, har äntligen kommit igång med jobbet nu också, haft en del flygplats och har nästan bara flygplats nu resten av veckan. I söndags kväll var det kaos, liksom hela gårdagen, jobbade i drygt 12 timmar utan rast i princip, but welcome to guide life! Dagarna flyger iväg då iallafall! Idag har jag varit ledig, jag har sovit ut eftersom att jag sov runt 7 timmar på 54 timmar så...gick till stranden och var där i två timmar, skypat, tvättat och städat lite. Nu ska jag fixa lite jobbsaker och ikväll ska vi nog spela minigolf också, måste även stryka mina skjortor ikväll eftersom att jag har flygplats imorgon! Jag önskar verkligen att jag skulle hinna blogga varje dag, för jag gör så mycket som vore kul att kolla tillbaka på sen, men jag hinner inte :-(
Jag på min balkong innan flygplatsen i söndags! Jag ska ta bättre unifromsbilder när jag har fått min egen i rätt storlekar!
 
Svar på en kommentar: Vad kul att du hittat tillbaka :-) Just nu bor jag på Kreta och jobbar som guide för Fritidsresor!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Beautiful and så så sweet <3

2013-05-17 @ 11:54:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0