Thai update

Här kommer en liten update. Just nu är vi på Samui och njuter av livet, absolutely not. Vi har varit här i 6,5 dagar och 5 dagar har jag legat inne, har varit på sjukhuset, vilket var hemskt, fattade ingenting och grät mest, har bla fått antibiotika (1000mg!!) och massa annat som gör mig trött, och dessutom får jag inte vara ute i solen alls. Jag har feber varje dag, svettningar mm. Det börjar bli ganska tireing och det börjar göra ont i ryggen av att bara ligga i sängen. Alla andra solar och badar på dagen och partar på kvällen, medan jag är på rummet och följer med ut på middag. Hade verkligen sett fram emot den här semestern, hade betalat den helt själv och det är ju lite speciellt, sen skulle jag och världens bästa tjejer åka. Varje gång jag har varit på Samui med familjen har jag alltid tänkt "nån gång måste jag och tjejerna hit". Here we are men inte precis som jag tänkt mig.
 
I övermorgon åker jag, ida och lollo till Ao Nang medan resten av gänget flyger hem. ALLTSÅ VILKET SKITSEMESTER, har gråtit och längtat hem flera gånger om. Just nu vill jag bara till Singapore, där är allt bra och där känner jag mig hemma, och just nu känner jag att jag är done med Thailand. 
 
Deppinlägg deluxe, men ni kanske förstår själva. Hur som, Bangkok var som vanligt bra och full moon party på Phangan var en av de bästa kvällarna ever, hade så kul!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0