Sweden update

Hallojsan! Tänkte ge er en liten update. Landade i sverige i fredags, jobbade direkt på lördagen, söndagen samt idag, ingen mjukstart här inte.
Är fortfarande jetlaggad, somnar vid 20, vaknar vid 23, sover till 06, somnar om till 08, typ så. Har ingen megaångest över att vara hemma, däremot megastress över allt som ska hinnas med på mina knappa tre veckor innan jag ska börja jobba utomlands. Är ledig totalt 3 dagar såååå....känner hur stressen växer.
Idag har jag varit hos doktorn, i fredags fick jag världens utslag i ansiktet och i lördags/söndags fick jag utslag över exakt hela kroppen, fick en dos med 10 antibiotika tabletter direkt hos doktorn och nu har jag hämtat ut tabletter och olika krämer, dem misstänkte nässelutslag eller nässelfeber men dem visste inte. Jag känner mig så äcklig och ful, röda prickar överallt som kliar och är varma, har dessutom ont i mina leder, speciellt i fingrarna och anklarna. Vad händer med mig, är sjuk också, ont i halsen, snorig och lätt feber. Äsch, nu ska jag upp och lägga mig! Roligare inlägg kommer inom kort!
<- typ så ser hela min kropp ut!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Usch, det såg inte kul ut!!:( Krya på dig!!
Jag har förövrigt en fråga ang ditt gymnasiearbete (projektarbete) där du skrev en Singapore-guide eller liknande. Om jag minns rätt? Det är dags för mig till hösten att börja planera, och ditt arbete såg extremt kul ut!! Skulle inte du kunna berätta mer om det och visa din guide och olika uppslag, kategorier och liknande? Hade varit jättesnällt!! Och, "grattis" till ditt jobb! Verkar extremt kul:) Jag var i Thailand i vintras och fick då kontakt med en reseledare, verkar vara så extremt kul!! Älskar din blogg,många kramar!

2013-03-25 @ 21:58:37
Postat av: Frida

Krya på dig och jag hoppas att du hade det bra under resan, även fast du var sjuk!
Jag längtar efter bilder. :)

2013-04-02 @ 08:27:47
URL: http://rockabillygirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0