Sweden update

Hallojsan! Tänkte ge er en liten update. Landade i sverige i fredags, jobbade direkt på lördagen, söndagen samt idag, ingen mjukstart här inte.
Är fortfarande jetlaggad, somnar vid 20, vaknar vid 23, sover till 06, somnar om till 08, typ så. Har ingen megaångest över att vara hemma, däremot megastress över allt som ska hinnas med på mina knappa tre veckor innan jag ska börja jobba utomlands. Är ledig totalt 3 dagar såååå....känner hur stressen växer.
Idag har jag varit hos doktorn, i fredags fick jag världens utslag i ansiktet och i lördags/söndags fick jag utslag över exakt hela kroppen, fick en dos med 10 antibiotika tabletter direkt hos doktorn och nu har jag hämtat ut tabletter och olika krämer, dem misstänkte nässelutslag eller nässelfeber men dem visste inte. Jag känner mig så äcklig och ful, röda prickar överallt som kliar och är varma, har dessutom ont i mina leder, speciellt i fingrarna och anklarna. Vad händer med mig, är sjuk också, ont i halsen, snorig och lätt feber. Äsch, nu ska jag upp och lägga mig! Roligare inlägg kommer inom kort!
<- typ så ser hela min kropp ut!

SINGAPORE

Nu flyger vi över till Singapore, det är så sjukt att Ida och Lovisa är med mig! Äntligen ska jag få visa dem allt!!!
 
På schemat står bla Sentosa, Universal, allt vid Marina Bay, Raffles, Orchard road, sen får vi se hur mycket vi hinner! Först bor vi på hotel81 bencoolen, sen avslutar vi på Marina bay Sands!

På Railay

Hola readers! Nu är vi på Railay efter några underbara dagar på Lipe! Just nu ligger vi vid poolen och utnyttjar wifin samtidigt som vi försöker få lite färg trots molnen. På söndag morgon lämnar vi thai för mitt älskade singapore, behöver jag säga mer än att jag dör av längtan, meeen jag ska ta vara på de två sista dagarna här! Jag har kommit på att jag inte är mycket för solsemester längre, tycker mest att det är jobbigt att ligga i solen och svettas och dessutom är jag dödsrädd för rynkor och cancer. from now on vill jag på resor där man upplever massor istället, tex kinesiska muren, barriärrevet och sen vill jag även till kuala lumpur och palawan! Usch har hat sån ångest more or less hela resan, så mycket som ska göras när jag kommer hem och innan cypern, shit pommes jag dör, men vill njuta, jaja det blir nog bra! Ha det bäst så hörd vi snart<3
Sne bild, men det här är min view atm iallafall :-)

Krabi

Idag flyger vi till Krabi och därifrån åker vi till Ao nang och sen även till Koh lipe. Under dessa dagar kommer vi även att ta båtturer till phiphi och andra öar! Ska bli kul att åka dit då jag aldrig har varit där!

Thai update

Här kommer en liten update. Just nu är vi på Samui och njuter av livet, absolutely not. Vi har varit här i 6,5 dagar och 5 dagar har jag legat inne, har varit på sjukhuset, vilket var hemskt, fattade ingenting och grät mest, har bla fått antibiotika (1000mg!!) och massa annat som gör mig trött, och dessutom får jag inte vara ute i solen alls. Jag har feber varje dag, svettningar mm. Det börjar bli ganska tireing och det börjar göra ont i ryggen av att bara ligga i sängen. Alla andra solar och badar på dagen och partar på kvällen, medan jag är på rummet och följer med ut på middag. Hade verkligen sett fram emot den här semestern, hade betalat den helt själv och det är ju lite speciellt, sen skulle jag och världens bästa tjejer åka. Varje gång jag har varit på Samui med familjen har jag alltid tänkt "nån gång måste jag och tjejerna hit". Here we are men inte precis som jag tänkt mig.
 
I övermorgon åker jag, ida och lollo till Ao Nang medan resten av gänget flyger hem. ALLTSÅ VILKET SKITSEMESTER, har gråtit och längtat hem flera gånger om. Just nu vill jag bara till Singapore, där är allt bra och där känner jag mig hemma, och just nu känner jag att jag är done med Thailand. 
 
Deppinlägg deluxe, men ni kanske förstår själva. Hur som, Bangkok var som vanligt bra och full moon party på Phangan var en av de bästa kvällarna ever, hade så kul!! 

2 new in

Har inte köpt nått på Kappahl sen i typ 5an, men gick in där för ett litet tag sen och hittade några riktigt fina saker, bra priser och ganska bra material. Två överdelar fick följa med hem! Det är det första i klädväg jag har shoppat sen jag var i asien i aug/sep förra året, förrutom arbetskläderna jag köper på jobbet då. Så kul att köpa kläder man faktiskt verkligen vill ha! Nu i Asia lär det bli lite shopping på forever21, standard på den i Orchard shopping centre i Singapore!

RSS 2.0