One year ago

För exakt 1 år sen tog jag studenten. Helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv, allt var så bra förrutom vädret kanske, eftersom att studentdagen bjussade på ca 8C och regn, men vad gjorde väl det! Saknar min fina klass massor, saknar gymnasiet (inte så mycket nu när jag jobbar heltid utomlands dock, tänker inte på det då eftersom att det är fullt upp exakt hela tiden). Här kommer lite bilder från studenten!
Jag hade sån tur efter studenten, fick jobb i en klädbutik precis innan jag slutade skolan, och där har jag jobbat mestadels deltid från juni till april. Jag har även jobbat med event, lite på förskola osv. I februari i år fick jag även jobb som guide hos sveriges största charterarrangör som jag började jobba med i slutet av april. Vad lite jag visste för ett år sen. Jag hade aldrig kunnat tänka på mig att jag skulle bo helt själv i min egna ''lägenhet'' utomlands och jobba, snakke norsk och så mye dansk som muligt.
Jag har träffat så underbara människor (blue academy var sååå himla bra, saknar alla där jättemycket!). Jag har även hunnit resa en hel del, och besökt tre länder jag inte tidigare varit i. Aug-sep åkte jag och mamsi till Hong Kong, Filippinerna och Singapore. Feb-mar åkte jag och mina bästa tjejer äntligen, dock var resa ingen höjdare alls för min del, men till Thailand och Singapore iallafall, och nästan direkt efter det åkte jag till Cypern i 10 dagar för guideskola och sen vidare till Grekland och Kreta för att jobba som serviceguide.
Det senaste året har även varit det jobbigaste i mitt liv, läs inlägget innan, men ny dag, nya tag. Och för första gången i mitt liv längtar jag till Sverige, har aldrig hänt tidigare, men nu så. Om mindre än 300 timmar är jag hemma!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0