Kreta

Här kommer lite mer bilder på vad jag hunnit göra här på Kreta!
För 2 veckor sen hade vi kick-off! Här är vi alla som jobbar på Kreta!

Jag hamnade i blue team och vi valde att vara smurfarna
BBQ efter en vaaarm poängjakt i Chania

Pink team framförde sin låt
Självklart vann smurfarna hehe

Day off

Sån söt bebbe följde efter mig

Så.god.lunch. Det är fortfarande det godaste jag har ätit sen jag lämnade cypern!
Mitt allra första welcome meeting som jag höll tillsammans med Cecilia
Blue awards förra veckan, då vi fick träffa några från huvudkontoret i Stockholm och även mingla när det var prisutdelning för några av våra hotel

Jag och Cecilia

Anton och jag excursion study

Vi åkte till Gramvousa och Balos

Favvis youghurtstället i old town

Day off!

Kreeeeta

Här kommer lite bilder på vad jag har gjort under min tid här än så länge! Jag har pluggat, och plugga innebär att studera vad de andra som har jobbat längre gör, studera olika städer så att man vet vad som finns vart osv, carstudy, vilket är att åka till olika ställen på Kreta för att sen kunna rekomendera gäster om bra ställen att åka till om de hyr bil, hotel study, vilket är att åka runt till hotellen vi har för att titta hur rummen ser ut, hur hotellet ser ut, vart närmaste apotek, bankomat osv ligger, studera utflykter, vilket innebär att man åker med på utflykterna vi har så att vi vet vad det är vi säljer osv. Sen har jag även kommit igång med jobbet. Har jobbat mycket flygplats, service och hållt i välkomstmöten!

På min första carstudy, när vi även besökte grottor


Här studerade jag Chania

Nicolai, Mickis, jag och Martin påväg till flygplatsen på introday
Studerade Spinalonga en underbar dag!
Studerade Imbros själv, en ravin på 8km

Hotel study på Ibiscos

Mia och Mikaela slurprar apelsinjuice efter Knossos!

Har studeradejag Samaria, som är en ravin på 18km. Vi gick konstant i 4 timmar!

Jag och Maria studerade staden Heraklion en dag, och vi blev överlyckliga när vi hittade donken!
Mina lediga dagar spenderas oftast vid stranden några timmar

Sandra, Mikaela, jag och Cecilia en airport day!
Det har varit Kalima två gånger hittils. Kalima är när vindar från afrika kommer hit, i luften är det även massa sand så det är jobbigt, ofta blir det bränder för att tempen höjs så mycket. Det blir storm och sjukt varmt, sist det var Kalima steg tempen från 23C till 37C på ca 20 min.
Jobbade airport en dag när det var Kalima, då blev alla flygplan omdirigerade till en annan flygplats så Kalima är inget att leka med.

Jag, Maria och Cecilia åkte in till Platanias för att festa med det andra teamet på vår ledig dag, så kul!!

Här lunchade några från mitt team och några från Platanias teamet!

Kreta-my appartment

Såg precis att jag knappt lagt uupp några bilder alls härifrån Kreta, så ska fixa några inlägg nu så att ni får se vad jag gör, hur jag lever osv! Börjar med att visa hur det ser ut där jag bor. Tycker att det är ganska skönt att bo själv after all, jag kan lägga mina saker där jag vill osv. Jag bor ju ändå vägg i vägg med alla andra och det kan vara skönt att få vara lite själv eftersom att man ändå är med varandra hela tiden på jobbet. Bilderna är från den 3e dagen jag var här, nu är det lite mer saker överallt, tex är strykbrädan alltid framme med massa uniformsdelar på haha
Såhär ser det ut när man kommer in genom dörren, litet, men det funkar bra!
Köket är inget att hänga i julgranen. En platta på spisen....jaaa, kan säga att det enda jag lagar är tortellini!


Liten garderob, ganska mycket midre än vad jag är vad vid!

Har en balkong, dock är jag aldrig där eftersom att det är några fruktansvärt jobbiga hundar mittemot som skäller 24/7, och dem luktar!

One year ago

För exakt 1 år sen tog jag studenten. Helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv, allt var så bra förrutom vädret kanske, eftersom att studentdagen bjussade på ca 8C och regn, men vad gjorde väl det! Saknar min fina klass massor, saknar gymnasiet (inte så mycket nu när jag jobbar heltid utomlands dock, tänker inte på det då eftersom att det är fullt upp exakt hela tiden). Här kommer lite bilder från studenten!
Jag hade sån tur efter studenten, fick jobb i en klädbutik precis innan jag slutade skolan, och där har jag jobbat mestadels deltid från juni till april. Jag har även jobbat med event, lite på förskola osv. I februari i år fick jag även jobb som guide hos sveriges största charterarrangör som jag började jobba med i slutet av april. Vad lite jag visste för ett år sen. Jag hade aldrig kunnat tänka på mig att jag skulle bo helt själv i min egna ''lägenhet'' utomlands och jobba, snakke norsk och så mye dansk som muligt.
Jag har träffat så underbara människor (blue academy var sååå himla bra, saknar alla där jättemycket!). Jag har även hunnit resa en hel del, och besökt tre länder jag inte tidigare varit i. Aug-sep åkte jag och mamsi till Hong Kong, Filippinerna och Singapore. Feb-mar åkte jag och mina bästa tjejer äntligen, dock var resa ingen höjdare alls för min del, men till Thailand och Singapore iallafall, och nästan direkt efter det åkte jag till Cypern i 10 dagar för guideskola och sen vidare till Grekland och Kreta för att jobba som serviceguide.
Det senaste året har även varit det jobbigaste i mitt liv, läs inlägget innan, men ny dag, nya tag. Och för första gången i mitt liv längtar jag till Sverige, har aldrig hänt tidigare, men nu så. Om mindre än 300 timmar är jag hemma!!

RSS 2.0