Memories

Efter filippinerna i september kände jag mig ganska mätt på att åka dit, men idag när jag satt i bilen och lyssnade på lugna favoriter kom en låt som var jättepoppis när jag var där typ år 2000 och då kommer alla känslor. Saknar mina fina släktningar så himla mycket, det är verkligen jobbigt att ha släkt så himla långt ifrån, att inte veta när man träffas nästa gång osv. Tänker på mitt liv ganska mycket just nu, på framtiden och så, och om jag inte flyttar till Singapore nån gång i mitt liv kommer jag att bli deprimerad på riktigt. Singapore vore verkligen det ultimata landet att bo i för mig, slippa den äckliga vintern först och främst, bo nära filippinerna och ändå ha ganska nära till Sverige. Some day...
älskar alla utflykter vi alltid gör när vi är i fillis

skulle jag bo i singapore, skulle jag träna i byggnaden på bilden. såg en tjej som studsade ner där när jag var där sist och det såg så härligt ut. tänk att få träna på orchard road!

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

Härliga bilder:)

2013-01-25 @ 12:47:51
URL: http://aamaziing.se/
Postat av: SQ

Hej,

Hittade din blogg när jag googlade på Singapore Airlines. Är lika gammal som dig och har verkligen dille, så att säga på Singapore. Är så fascinerad av allt om detta land. Är väldigt flygintresserad och vill utbilda mig till pilot så Singapore Airlines ligger mig varmt om hjärtat.

Det jag ville framföra var helt enkelt att det är roligt att se någon annan likasinnad som gillar Singapore och Singapore Airlines. När man fråga någon vart de vill jobba svarar alla NYC, men i framtiden tror jag alla kommer säga SG, HK eller Dubai :)

Och en sak till. Såg att du tänkte ha Singapore Girls-kjolen på något klassfoto, men det var nog tur att du valde en annan utstyrsel för det hade nog bara varit jag som hade "get the point" ;)

2013-01-25 @ 23:49:59
Postat av: caiza

sv: vi ska snart söka gymnasium (preliminärt) och jag blir mer och mer stressad!! men jag har faktiskt ett gymnasium i västerås som jag ska åka och kolla på, som heter "klara gymnasium". om skolan är bra blir det nog samhäll med inriktning på media, kommunikation och information! :)

2013-01-26 @ 14:01:03
URL: http://caizawidin.blogg.se
Postat av: Frida

:) Det ser jag fram emot. :)

2013-01-27 @ 19:53:52
URL: http://rockabillygirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0