Trying so hard

Känner att jag måste skriva av mig någonstans. Sorry om det här har blivit en deppblogg på senaste men to be honest är mitt liv absolut inte det roligaste. Jag är inte nån som skriver massa fb-statusar eller insta updates om hur jag mår, så får skriva lite här istället. Åh blir så ledsen för allt, det händer alldeles för mycket alldeles för ofta känns det som, eller det är oftast samma saker men som bara går i ett omlopp. Just nu är det såhär; 1 Oscar mitt hjärta och 2 Jag vill bara flytta härifrån, till Singapore, iallafall för ett par månader. Det kommer alltid att förbli min största dröm som aldrig kommer att gå i uppfyllelse. Jag googlar varje dag på boenden men slås varje gång över de brutala summorna och att plugga där är bara att glömma då det kostar flera hundra tusen för bara en termin. Jag haaaatar Södertälje. Fan alltså försöker att inte tänka på allt men det är så svårt ibland. Låter min aggression gå ut över mina fina föräldrar, förlåt för att jag alltid är så arg, det är inte menat mot er, älskar er även om det inte slltid märks.
Ska bli skönt att åka till Asien ettag, men det kommer bara bli att fly alla problem sen är jag tillbaka och deppig igen. Åh jag vill bara ha ett roligt liv igen, typ som förra våren, hade så himla kul.

Kommentarer
Postat av: Kristine

Åh... vad tråkigt när allt bara går emot en. :( Du tror inte att det finns någon möjlighet att åka som au pair för en spansk eller italiensk familj i Singapore? Då får du både öva nått av språken hemma med dem samtidigt som du får vara i Singapore i iaf 6 månader. :)

2013-02-03 @ 08:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0