Today

Sådärja, då var alla hotell antingen bokade, känns som den största stenen har lättat. Har hunnit bocka av en hel del saker från min to-do list idag! Bl.a. bokat uppkörning (jag har bara på automat i nuläget), mailat fritidsresor ang viktiga saker och en del annat. Nu till kvälls dilemma: ska jag ta med paddan? Jag hade inte tänkt det från början eftersom att det känns onödigt, men nu har jag inte fått mitt mars-schema än, jag kommer behöva maila en hel del, boka körlektioner osv, så då känns det jobbigt om jag ska behöva gå till internet-cafén hela tiden...hmmm...frågan kvarstår.

Dagens jobboutfit. Imorgon jobbar jag 9.30-15, sen måste jag göra några snabbärenden på stan, sen ska jag och the görls godisshoppa och sen hem och fixa det sista!
Måste bara återigen skriva hur glad jag blir när kunder är nöjda med mig. Om ni är och handlar och säljaren är bra, beröm!! Man blir så glad. Idag tex hjälpte jag en dam, och när hon sen står i i kassan och ska betala frågar hon om jag är ny på jobbet? Jag tog det lite som en förolämning och tänkte typ: verkar jag osäker eller nervös? Jag svarade iallafall ''eeeh, njaaa, jag har jobbat här sen i juni'', och då svarade hon ''Jaha, jag tänkte för att du var så entusiastisk, hjälpsam och pigg! Och häromdagen kom en kvinna in och sa ''tänk om alla kunde le som du'', man blir så glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0