Still on vacay

Hej kompezar! Är hemma i Sverige atm, och har varit sen 23/11, skulle egentligen åkt tillbaka förra söndagen men det blev inte riktigt så. I juli började jag få väldigt ont i magen, så nu när jag har varit hemma har jag gjort en gastroskopi-och kaloskopiundersökning för att se vad det kan vara, dock har testerna inte visat nått, men har fått mediciner får att jag har ett glapp mellan magsäcken och matstrupen typ sen för IBS. Hur som helst så fick jag inte åka tillbaka till Teneriffa för mitt försäkringsbolag om nått skulle hända därborta, så jag sitter hemma på stand-by och det är väldigt jobbigt faktiskt, ha en packad väska men inte veta när man ska åka. Har varit sjuk sen förra söndagen också, så att vara hemma utan att kunna göra nått är inte guld heller, men skönare att vara hemma sjuk än sjuk utomlands, men ni fattar!

Hur som, har haft en bra semester, första veckan var det dock väldigt mycket för undersökningarna (som inte var roliga alls, googla and you'll see), förberedelser som laxering och inte äta vad man vill, haha, men nu är det gjort! Har hängt med mina kompisar, familjen och en mister! Har hunnit med två födelsedagar, en utgång och massa god svensk mat bl.a.!

Landade på Arlanda runt midnatt, har aldrig varit så glad över att vara på svensk mark, och dessutom kom min väska bland de första, har aldrig hänt!

På måndagen var det uppe med tuppen för att göra en gastroskopi på Sophiahemmet
Så julfint

''Lunchade'' med tjejerna. Här var jag på ''får bara äta flytande''
På fredagen var det dags för koloskopi. Fick se med en kamera inuti tarmen och då droppar doktorn kommentaren ''det är insidan som räknas'', hahah!

Träffade mina fina Huddingetjejer och catchade up!

Åt jordens godaste phad thai på Koh Phangan

Shoppade loss allt gott jag ville äta innan jag skulle tillbaka, svenska chips, princesstårta, marängswiss, svenskt godis osv, för att få reda på att jag inte ens ska åka.
Jag och sissy

Julfint i mitt fönster

Fina höstblommor ute

Var för första gången i Johan och Kristines nya lägenhet och den är verkligen SÅ fin, är så avis!
Systemade för första gången
Hälsade på min favoriter farmor och farfar

Åt världens godaste middag hos Felicia som fyllde 20!

Utis på Solli för första gången

Mina hjärtan

Njöt av en riktigt god frukost

Packade väskan och fällde tårar

Blev rejält sjuk

Kämpade mig upp för att se när musikklasserna hade lucia-och julkonsert, 4 år sen jag var med!
Åkte till bästa och tyckte att det var jobbigt tyst i tysta vagnen
Alva fyllde 20 och hon bjöd bl.a. på planka, första gången jag åt det och det var så gott!
Är fortfarande förkyld, igår var hemskt, hela halsen är svullen osv. Kollade iaf igenom alla avsnitt som är available på Real Housewives säsong 4!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0