2013

Här kommer en liten lista över mitt år!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, tagit steget att bo och jobba utomlands och besökt nya länder bl.a.!
Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga
Blev någon som du känner förälder i år? Nej, inte vad jag kan komma på
Dog någon som stod dig nära? Ja, 2013 har varit det tuffaste året än så länge för mig. Först gick min Oscar bort, sen farfar och sen min farbror.
Vilka länder besökte du? Thailand, Singapore, Cypern, Grekland, Sverige, USA, Teneriffa och Norge. Cypern, Grekland, USA och Norge för första gången, så jag är mer än nöjd!
Vilka/vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? Hela året har varit ett äventyr som jag alltid kommer att komma ihåg.
Vad var din största framgång 2013? Att säga upp mig från mitt gamla jobb för att få jobb som guide för Sveriges största researrangör.
Största misstaget? Att inte få vara med när Oscar somnade in och att inte åka hem när farfar gick bort samt fyllde 100, kommer att vara ledsen för det för resten av mitt liv.
Har du varit sjuk eller skadat dig? I Thailand i början av året, när jag åkte med tjejerna för att ha världens resa åkte jag på nånting som gjorde mig sängliggande i princip hela resan, inte kul alls. Fick luftrörskatarr på Kreta och fick även magproblem i juli pga stressigt jobb, vilket jag fortfarande har, men de kan inte hitta felet så jag har ont i magen varenda dag, nu har läkaren sagt IBS, fezt.
Bästa köpet? En Samsonite light, en jacka och två YSL halsukar som jag älskar, allt från NY. Och min Marcie!
Vad spenderade du mest pengar på? Min resväska, mat och pengar på mobilen.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaaa!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? City of dreams, If I lose myself, Fucka ur, Wake me up, Need you now, What does the fox say, Need your love osv, Valborg.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har haft ett väldigt tufft år med allt som har hänt så jag har nog varit ledsnare, men har ändå haft ett väldigt bra år.
Vad önskar du att du gjort mer? Njutit av vad man haft när man väl haft det, tex Kreta, men det är fint att titta tilbaka på.
Vad önskar du att du gjort mindre? Hakat upp mig på människor och saker, tar för mycket energi.
Hur tillbringade du julen? På Teneriffa med jobb och skandinaviska kollegor.
Blev du kär i år? Maybe baby hehe
Favoritprogram på TV? Solsidan & Real housewives of BH
Bästa boken du läste i år? Har inte läst en enda bok.
Största musikaliska upptäckten? Ed Sheeran
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Vet inte haha, pengar typ.
Något du önskade dig men inte fick? En Birkin haha
Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Flög från Sverige till Kreta runt 07 på morgonen, tror att jag strandade lite och sen åt jag middag samt Hägen Dazs med mitt fina team, en väldigt lugn 20 årsdag!
Vad var det bästa med 2013? Att jag tackade ja till att jobba som guide, har lärt mig så himla mycket, upplevt saker, lärt mig danska och träffat underbara människor! Sen var Blue Academy typ the best ever, hade så himla roligt!!
Vad fick dig att må bra? Solen som skinit på majoriteten av alla mina dagar under året. Fin familj, kompisar, arbetskompisar och gäster. Är även så glad över att jag hunnit resa och upptäckt nya ställen.
Vilken kändis var du mest sugen på? AW funkar alltid, och känns mer realistiskt att svara honom än typ Ryan Reynolds hahaha.
De bästa nya människorna du träffade? Arbetskompisar och trevliga gäster!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0