.

Längesen jag skrev här, i know. Inte mycket tid, men ska försöka få till några blogginlägg snart. Livet rullar iallafall här på Kreta, har fått reda på min vinterdestination - Teneriffa South som guide, mina första val så jag är nöjd.
 
Måste bara skriva av mig lite. Dåliga besked kommer gång på gång, det senaste idag. Vet inte hur länge min kropp, min huvud och mitt hjärta orkar med det här. Jag känner mig verkligen stark, så långt hemifrån när allt har hänt, men just nu känner jag att jag bara vill åka HEM, hem till Sverige. Jag tror att jag inte har brutit ihop beror på att jag är just på Kreta, jag fattar inte vad som har hänt. Jag tänker fortfarande att Oscar är hemma. På farfars begravning grät jag bara så jag tog inte in att det faktiskt var hans begravning, det gick inte. Idag var gravsättningen för farfar, krossad för att jag inte kunde vara med, saknar dig farfis, så himla mycket! Hälsa farmor och Oscar, jag älskar er alla!
Jag vill vara med min familj nu, inte i Grekland. Semester om 15 dagar, får se om jag orkar vara här så länge, har iof inget val. Alltså 2013 har varit det värsta året i mitt liv, utan tvekan, och får jag ett nytt dåligt besked till kommer jag att gå under på riktigt. Sitter och gråter när jag skriver det här inlägget...varför ska allt hända just min familj?????????

RSS 2.0