Update från BA

Inlägget skulle ha publicarats igår runt lunch!
 
Magen bara knyter sig, är spänd, nervös, förväntansfull och ledsen. Imorgon splittras alla 60 på BA, kommer att böla sönder ikväll.
 
Lite update från dagarna som gått:
- Hur man håller welcome meetings. Min grupp fick Phuket och det gick jättebra!
- Bus excursion. Vi fick skriva ner ett tal och sedan läsa det i micken på bussen. Det gick jättebra förrutom att hon påpekade att jag har en GROV stockholmska!? och den måste jag dra ner på. Vi åkte även till Paralimni och Larnaca en snabbis
- Airport day. Den här dagen var från 7.30-23!! Dagen började med en härlig powerwalk och slutade på Larnacas flygplats. Vi fick hålla arrival och departure ''tal'', mitt var perfekt och min dialekt hade förbättrats! Pratade även lite danska i talet, wooop.
- SMASH-hur man hanterar arga kunder tex, väldigt bra faktiskt!-
- Vattengympa- sjukt kallt men sjukt kul!
 
I lördags gick alla ut, vi åkte till napa och grabbarnam det var sjuuukt roligt! Dansade, partade med en hink på huvudet, ramlade i en trapp som orsakade jorden sår på armbågen, och lite till hahahha, åh, bästa!
 
Nu ska jag till poolen en snabbis. Efter lunch får vi reda på vart vi ska bo de kommande sex månaderna!!! De har verkligen dragit ut på det, vi åker liksom inatt eller imorgon! Är så nervös!!!!! My god. Lycklig är jag iallafall, min unifrom har inte kommit, vilket innebär att den skickas direkt till destinationen. Därmed slipper jag köpa en ny väska för uniformen samt checka in ett extra baggage WOHOOOOP

Nej, nu poolen för en sista bränna från Kypros som det heter på norsk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0