Framme på destinationen nu

Igår eftermiddag fick jag reda på min position och destination. Jag var i ganska långt ner på listan över turordningen, en efter en kom alla ut, de flesta glada och jag blev bara ännu nervösare, sen var det min tur iallafall, jag fick positionen som vanlig guide (alltså hålla i transfers, excursions, information och service), alltså inte guideonline, so happy! Och destinationen är Kreta, Rethymnon! Fem andra från BA fick också på Kreta så blev riktigt glad.
 
Igår kväll åt de flesta först middag på Molti's (ät där om ni är i fig tree bay på cypern!), ochh sen hade våra lärare fixat en get togeheter på Bell's. Det var så roligt men så sorligt! Det är sjukt jobbigt attha kommit så många så himla nära för att sedan vara tvungna att splittras. Jag har träffat så himla underbara och fina människor!!
Det var sjukt jobbigt att säga hej då. HATE GOOD BYES!
Inatt 05 kom bussen som tog oss till flygplatsen, jag och mina fina Kretakompisar var taggade till tusen! Efter ett kort stopp i Aten landade vi soliga Kreta! Väl framme splittrades vi återigen, alla mina fem Kretakompisar åkte till ett ställe, och jag, själv, åkte till ett annat som ligger två timmar ifrån de andra! På min ort är vi endast ett team på 9 personer, 2 killar och 7 tjejer, medan de är totalt 60! Jag är sjukt avis, men det är bara att göra the best of it, jag vet att det kommer att bli kul iallafall!
Här har jag iallafall ett helt eget rum med sovrum, vardagsrum och kök i ett, samt en toa och stor balkong. Wi-fin i rummet är sjukt bra så det är gött. Garderoben är liten och har får få galgar och spolaren på toan funkar inte, men det kan lösas!
 
Nu har jag precis fått en pärm med massa info, ska försöka plugga lite innan jag sussar. Sov bara 2 timmar inatt så jag är stört trött. Imorgon väntar ''carstudy'' i tre olika städer, vilket innebär att jag och två till kommer att åka bil till dessa tre ställena för att utforska, och på eftermiddagen står det nått jag inte fattar, men det blir nog bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0