Livet

 När jag var och handlade i mataffären vid mig igår träffade jag en gammal klasskompis och vi pratade verkligen så där som ens föräldrar gör med sina vänner som de inte har träffat på år. Han frågade också vad jag gör nu för tiden, och hahaha...jaaa...vad gör jag? ''eeeh, jobbar lite då och då, njuter av livet'' lmfao fo real bro. Haha. Hur som, livet är verkligen konstigt egentligen. Idag när jag jobbade i butiken kom en annan gammal class mate in...oj vad jag känner mig gammal! Jag vill inget hellre än att gå i skolan igen, på riktigt alltså!

Jag ser so tired ut, och kolla mina läppar...nu ska jag berätta, jag har minskat drastiskt på min lypsylkonsumtion. Tidigare i runt 6,5 års tid har jag förbrukat minst 1,5 lypsyl samt andra lipbalms i veckan, helt sjukt. Mina läppar har alltså slutat producera egna oljor osv., så nu försöker jag avvänja dem, problemet är bara att det ser fruktansvärt äckligt ut och jag kan inte skratta normalt, ser so fake ut, jaja!
 
Har fått två anonyma frågor också, så jag svarar här! Jackan i det här inlägget kommer ifrån Zara, så jag antar att den går att köpa i Sverige! :-) Jackan i det här inlägget kommer ifrån Svea och jag har strl. S i min! Om någon av er läsare skulle vara intresserad av just denna - säg till! Jag ska nog sälja den! Den är nästintill oanvänd!

Kommentarer
Postat av: caiza

så fin du är! :)

2012-09-19 @ 21:18:03
URL: http://caizawidin.blogg.se
Postat av: Ebba

Haha vilka träffade du?;)

2012-09-19 @ 23:34:54
URL: http://ebbaa.devote.se
Postat av: Mordin

Vill köpa den om den passar:)

2012-09-20 @ 08:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0