Home again

Nu är jag på svensk mark igen. Känns som att jag aldrig har varit borta. Konstigt att man kan vara i luften i några timmar och sen landa på platsen man älskar mest, och sen vara hemma i sverige igen och ingenting är annorlunda, förrutom vädret som är för kallt. Hur som...har haft någr av de bästa dagarna, Hong kong är en stad jag absolut kommer att åka till igen, Filippinerna känner jag inte ett supersug efter just nu atm (bara Boracay, för det är det finaste stället jag har varit på och allt där var too good to be true), och Singapore var, som vanligt, bäst. Singapore är verkligen landet jag känner mig som hemma i. Blir så lugn och lycklig där, bara andas och är. Självklart känner jag mig hemma i sverige, har ju familjen och alla vänner här, men känner mig absolut inte lika hemma i själva landet som i Singapore, där det är liv, värme, skyscrapers, människor osv. It's more fun in Singapore.

Sen jag kom hem har jag hunnit träffa min familj och lilla bästa vovsing, mina fina kompisar, pratat om allt möjligt med min finaste och sen försökt ta igen dygnrytmen, det är trots allt sex timmar tillbaka på klockan i Sverige.

Inom en inte allt för lång period ska jag verkligen få med mig mina kompisar dit, dem måste få se vad jag konstant längtar efter. Här kommer några blandade bilder från min semester. Day 1 kommer imorgon! :-)

Hong kong, riktigt fint. Ett måste är Victoria peak om ni åker dit, så vackert!

Åkte till Manila

Träffade några kuzzar
Badat i vattenfall

Bohol, Alona beach

Ading min ate vid Chocolate hills i Bohol

Hanging bridge

Island hopping
Världens bästa land

Har ätit så brutalt mycket gott under dessa veckor, bl.a. det här från dessert bordet på high tea på Shangri-La
Sista kvällen i Singapore. Gardens by the bay höll på att byggas när jag var där i vintras, så det var riktigt roligt att åka dit nu och se det färdiga resultatet. På riktigt så var det en av de finaste sakerna jag någonsi har sett, det var verkligen SÅ FINT. The trees, Marina bay sands och Marina bay scrapers i bakgrunden, oh my.

 

Kommentarer
Postat av: Caroline

ååh vilka underbara bilder!:D

2012-09-17 @ 22:18:22
URL: http://www.littlemisssunshiiiine.blogg.se
Postat av: Emelie

Är du från Singapore eller Filippinerna? Tänkte eftersom att du har väl din släkt i Filippinerna men det låter som att du själv är från Singapore? :)

2012-09-17 @ 23:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0