Myzkväll

Gårdagen spenderades med att jag städade i min w-i-c, för att sedan åka och fika hos farfar och på kvällen blev det mys hos Ebba!


Fick en anonym fråga i det här inlägget, så jag svarar här!
Hej! Jag har en fråga. Det är så att jag och några vänner ska till Stockholm lite längre fram, och vi alla fyller inte 18 fören nästa år. Vi brukar vara 3-4 stycken när vi går ut och alla har fakelegg. Alltså lånats någon som har samma hårfärg som en själv och sedan är lite äldre bara. Men det jag undrar över är om det är "hårda regler" på klubbarna i Stockholm? (dem inne i stan tänker jag mest på nu). Jag har själv bara testat det 1 gång och det gick hur lätt som helst, men andra vänner har typ hållt på så här i typ 1 år. Vad tror du risken är att man blir "på kommen"? Och vad är det värsta som kan hända? Tack för en bra blogg! :)
-
Att använda sig av fakelegg är absolut inget jag rekomenderar. Jag har själv aldrig gjort det, men har kompisar som gjort det och blivit tagna och fått en prick i registret. Reglerna är hårda när det gäller om du fyllt 18 eller inte, eftersom att om klubben släpper in en minderårig och någon skulle upptäcka det (t.ex. en polis som är på en runda för att kolla att allt är lugnt), kan klubben få stänga igen, därför är den regeln så sträng. Risken att bli påkommen tror jag är ganska stor, om du inte har ett riktigt bra legg, och det värsta som kan hända (vilket ofta händer), är att du får åka till rätten och sen får en prick i straffregistret, vilket inte ser så bra ut. Tack så mycket! :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

det kommer inte alls hända, de ber dig bara gå därifrån jag har festat med falskt legg i 2 år och flera gånger inte blivit insläppt ingenting kommer hända tror mig yolo :))

2012-10-01 @ 17:52:41
Postat av: Caroline

ojdå verkar rätt hårt med det där!

2012-10-01 @ 23:16:39
URL: http://www.littlemisssunshiiiine.blogg.se
Postat av: Frida

Jag har frågestund på bloggen! Så passa på att ställa en fråga :)

2012-10-02 @ 08:38:23
URL: http://rockabillygirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0