Jobb på Kolmården

Har haft fyra intensiva, ganska jobbiga, kalla, men roliga dagar från tor-sön. Har jobbat på Kolmården som busspöke i Bamses värld och atm är jag ganska trött på barn och frågan ''vart är Baaaamse???'', och sen att inte kunna gå ur rollen som spöke på 6 timmar, utan även på lunchen var jag spöken som skulle busa med folk, haha, men det har varit roligt, mindre roligt har det dock varit att gå upp i genomsnitt 04.45 fyra dagar i rad, men och komma hem 19-21 varje dag, och därmed fått lite sömn, men vad gör man inte! Har fått barn (och vuxna!) att bli livrädda och börja gråta (trots att jag inte var läskig alls, hahaha!) så jävla kul, en sak till som har varit så rolig är att se alla fulla på väg från krogen när jag har åkt till jobbet, haha! Här kan ni se ett litet klipp förresten.
Igår blev det en riktigt bra aw när vi kom tillbaka med några, och vilken luffare jag kände mig som, långkallingar, fula boots och sminkrester från halloweensminkningen kvar, och osminkad, hehe nice. Missade sista tåget hem också så fick ta nattbussen, och somnade, så ävla osmart, men jag vaknade i tid iallafall! En sak som har varit riktigt ovärd med dessa dagar är dock mobilen som är borta, kan fortfarande inte sluta tänka på det, du som tog den - hoppas att du dör.


Så mysigt på morgonen

My place. Den första dagen var det blåsigt och svinkallt, andra och tredje var okej temperatur och vindstilla och igår var bara hemsk, förfrös nästan!

Jag i min fina outfit

Bättre bild

Hahaha, såg så fet ut med 3-4 tröjor under

Riktigt fin view vid restaurangen

Fina björnarn

Igår bjöd Kolmården på ett riktigt halloweenväder! Dock var det riktigt kallt, trodde att jag skulle förfrysa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0