seeeeg dag

As said, ursäkta mina depp inlägg, här kommer ännu ett! Jag ska berätta om min dag...när alla slutade runt halv ett hade jag hål i 2 timmar för att jag skulle ha projektmöte med min handledare, så jag var helt själv i skolan, ville plugga men det var inte tyst någonstans, inte ens i TYSTA läsrummet, lackade på småttingarna där inne, sen satte jag mig i cafeterian där nån jobbig satt och spelade piano och alla andra var som huliganer, det slutade med att vaktmästarna satte sig vid mitt bord, hahaha vilket mobboffer jag är! Sen gick jag runt och runt för att hitta en quiet spot, men lyckades inte så bra, jaja, projektmötet gick iallafall super och varade i 15 minuter, wiho!

Jag har fixat ljuset, men som ni ser, ser jag inte helt ut som vanligt, älskar kommentaren jag fick av Deniz häromdagen ''oooj, det ser ut som att du inte har sovit på 3 dagar!'', haha det värmer♥

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej, vill du tjäna pengar på din blogg? Isåfall kolla in på min blogg www.jjessicalindberg.blogg.se för att se hur du gör! :)

Jag var lite skeptisk mot detta i början, men nu efter 3/4 dagar så har jag tjänat ca 800 kronor, och jag har knappt några läsare. Helt otroligt:)

2012-03-29 @ 18:38:22
URL: http://jjessicalindberg.blogg.se/
Postat av: alexandra

sv: Taaack :)

2012-03-29 @ 20:50:23
URL: http://alexandrasahlens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0