STUDENTEN 2012

Fredagen den 1 juni var det min tur att ta studenten. Klockan ringde 04.30, och jag vaknade upp till ett helt underbart väder!

Jag gick ner för att fixa iordning cupcakesen som jag hade som uppgift till chamgnefrukosten, och fixa lite fina fruktfat till mottagningen senare på eftermiddagen.

Efter det gick jag in i duschen, sen sminkade jag mig, lockade håret och tillsist tog jag på mig världens finaste vita klänning, min mössa och mina klackar, dock byttes dem ut mot flippisar ettag pga regnet.

Vid 07.45 åkte vi iallafall och hämtade upp Ida och sen åkte vi mot Segeltorp och Wanda där champegnafrukosten var. (Bättre bild kommer!)

Det var så konstigt att gå in där, se mina finaste stå med sina fina, vita klänningar och mössan på. Alltså det var verkligen så himla konstigt, sista dagen tillsammans liksom. Tillslut var alla på plats och vi öppnade våra mini-champagner och började äta massa gott, sen hade klassen fixat blommor och presentkort åt mig, Wanda och Jesper som fixat med studenten osv. Så himla gulliga och omtänksamma, började gråta, kortet var så himla fint! Sen tog vi lite kort, åt lite mer och sen gick vi i ösregnet till bussen. Väl på bussen hoppade en till studentklass på och vi började sjunga, blåsa i tutor och alla var bara så himla glada. 

Vi  hoppade vi av vid skolan, gick in, Matilda med en champagneflaska i ena handen och blev stoppad av lärarna, hahaha♥ Vi gick upp till klassrummet som vi hade krigat för, satte oss och började skriva i varandras mössor samtidigt som våra mentorer höll tal och fick presenter av oss.Efter det gick vi till aulan där priser delades ut, rektorn höl tal och människor sjöng. Min fina klass satt på en lång rad, jag tittade på alla och började gråta, jag saknar er så himla mycket redan!♥ Sen sjöng och dansade alla lärare och vi skrattade, haha bästa! Sen sjöng vi studentsången och den blomstertid, så himla sorgligt!

Sen gick vi upp till klassrummet igen och tog lite fina bilder!Sen satte vi på partymusik och började tagga rejält till självaste utspringet, vi tog massa kort och var bara så himla lyckliga. Vid 12.30 gick vi ner, alla 12 klasserna på en lång rad, med skyltar med klassnamnen på.

Alla var så förväntansfulla och glada, jag hade sjukt ont i fötterna men det var lugnt. Klockan tickade och tillslut var det dags för utspringet. fortsättning följer när jag har mer bilder!

Kommentarer
Postat av: Frida

Många härliga bilder. :)

2012-06-03 @ 15:47:38
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: caiza

ni ser ut att ha haft det himla bra! och vad GOTT allt såg ut :D

2012-06-03 @ 16:14:37
URL: http://caizawidin.blogg.se/
Postat av: MOAA

FINA BILDER :)

och stort grattis!

2012-06-03 @ 16:44:44
URL: http://aamelasmoa.blogg.se/
Postat av: jeppi

<3

2012-06-03 @ 20:44:33
Postat av: Sasha

Så härligt underbart det ser ut :D :D Längtar verkligen till Fredag :D

2012-06-03 @ 21:00:47
URL: http://sashas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0