SVAR!

Har fått lite anonyma frågor, så jag svarar här!

Jag hade köpt en grön! Jag har så mycket svart så det är kul med en färg, sen tycker jag att grönt är finare till brunt hår än vad svart är! Barbour jackor kommer aldrig att försvinna ur modet, dem är riktiga klassiker! Lycka till! :-)

Åh, vad kul! Det är jättebra att ha med i CV:t! Jag har inte gjort examen än, utan jag går Cambridge kursen! Men till våran ska jag nog göra examen. Kursen är faktiskt vädligt rolig, trots mycket reading och listening som jag hatar!

Jag har inte varit ute mycket alls, och inte på många ställen, men Magenta, Laroy, Ambassadeur, Nype och Entourage! Magenta är mycket bättre nu när övervåningen är öppen, inte lika trångt där nere. Jag älskar Laroys lokal fast den ''nyaste musiken spelas'' dansgolvet spelas är det ofta väldigt lökigt. Ambassadeur hade en riktigt bra lokal, men jag var där Calvin Harris & Dada Life spelade där och då var det så packat med människor så att jag typ fick panik, haha! Nype är bra fast vädligt konstig blandning på människor! Jag gillar inte Entourage alls! Entourage och Nype har 18 som åldergräns! Dem andra har minst 20, men alltså det går, iallafall på några tt komma in om man ser bra ut och är trevlig!

Kommentarer
Postat av: Frida

Vilka otroligt bra svar. :)

2012-02-13 @ 05:05:08
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: caiza

kul med kommentarer :D

2012-02-13 @ 07:38:45
URL: http://caizawidin.blogg.se/
Postat av: sofie

hej finis, ställ gärna frågor till mig på min blogresponse som du ser lite längre ner i min meny, kram!

2012-02-13 @ 09:56:05
URL: http://savemylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0