seg

Känner verkligen att jag behöver höstlov nu, är så himla seg vad det gäller allt, är trött och orkar inget! Hade 3 timmars hål idag, lagom segt! Åkte hem och sen tillbaka till skolan för att spela teater på engelskan, som tur var det chill och ganska kul, men iallafall...har pendlat i nästan 4 timmar idag, love life! Äsch nu blir det lite tv :-)

Fick en anonym fråga för några dagar sen förresten, om vart jag har köpt mitt blingskal till iphonen, och jag har köpt det på cocoo.se

Kommentarer
Postat av: ohana

tack sötis! :)

nej vad synd, men hur pratar du med sina släktingar då? :/

2011-10-25 @ 19:59:59
URL: http://ohanadohse.blogg.se/
Postat av: Vilhelmina - läkarstudent och konstnär

Åh ja, sådana låtar har jag också! De är så praktiska, man får lätt in den där känslan av sol och sommar när man lyssnar på dem! :)Vad sla du se på tv ikväll då?

2011-10-25 @ 20:02:32
URL: http://vilhelminaullemar.se/blogg/
Postat av: Jinni

Hejsan,

Jag tänkte be dig om en jättetjänst.

Min dröm är att få vara med om ett riktigt fjälläventyr och nu har jag chansen att få vara med och åka hundsläde 330km mellan Sverige och Norge en resa som tävlas ut av Fjällräven.

Just nu är jag nummer 20 i Sverige.

De som leder har flera tusen vänner på Facebook och det har inte jag och jag hoppas blogg-Sverige kan hjälpa mig uppfylla min dröm genom att rösta på mig och sprida min dröm i sina bloggar.Skulle du kunna tänka dig att rösta på mig?

Man röstar här:

http://www.fjallraven.se/friluftsliv/polar/tavling/tavlingsbidrag/bidrag/?uid=707Om du orkar skriva en liten rad om mig och be dina läsare rösta på mig så länkar jag dig med bild från min blogg. Länkbyte?Tack för att du läste och tusen tack om du röstar och skickar detta vidare.

Massor med kramar Jinni!PS:

Jag har en tävling på min blogg där man kan vinna sin helt personliga musliblandning från Saltå Kvarn. Det är mitt sätt att tacka för rösterna jag får till min drömresa.

Tävlingen:

http://www.smalochsnygg.se/2011/10/tavla-med-minmusli-nu-vinn-den-perfekta-muslin

2011-10-25 @ 20:27:13
URL: http://www.smalochsnygg.se
Postat av: Sara

Segt med så lång håltimma :/

2011-10-25 @ 22:05:43
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0