SVAR!

Har fått två anonyma frågor som jag svarar på här!

- Jag är jättenöjd med min Hunters! Jag skulle inte rekomendera att ha dem som vinterskor eftersom att dem är väldigt kalla. Dem kan fungera när det inte är snö, med fleecestrumpor i, men till den kalla vinter får du nog ta och köpa ett par varmare skor :-)

- Jag tänkte köpa en Woolrich jacka från början, men den var väldigt lång på mig som är väldigt kort, bestämde mig iallafall för att köpa svean eftersom att den var mycket billigare men ändå hade päls och var varm. Jag anser att jag kan ha roligare för pengarna, för det första för att jag hatar vintern och kylan och tycker därmed att det är riktigt tråkigt att lägga ner mycket pengar på fula vinter kläder, självklart skulle jag inte tacka nej till en snygg Moncler jacka, men jag känner att jag hellre prioriterar andra saker just nu! För det andra för att jag redan har en Boomerang jacka och och sist för att jag ska till Thailand & Singapore i 3 veckor i vinter! :-)

Kommentarer
Postat av: ohana

tack sötis!! :)

2011-11-18 @ 08:03:09
URL: http://ohanadohse.blogg.se/
Postat av: Amanda öberg

Svar: jag valde "uppbrott", och skrev typ om att jag vill flytta till australien och så :D det fanns många bra och välja på iår ;)

2011-11-18 @ 08:55:09
URL: http://amenda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack för superbra svar, värme i några veckor åh!

2011-11-20 @ 17:13:16
Postat av: Amanda

Har du short hunters eller short glossy hunters? :)

2011-11-21 @ 23:19:03
URL: http://maandys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0