singapore

Idag i skolan var det lite olika stånd med olika saker, bl.a. hade EF om att vara au-pair, gick dit och tog lite lappar, sen gick jag till nått international university i jönköping, men som även fanns i Singapore! (känner liksom inte att jag tänker flytta ifrån en södertälje/stockholm till jönköping! tycker redan att stockholm är alldeles för litet!) Blev iallafall riktigt sugen på att plugga i Singapore! Det roligaste av allt är att när jag googlade på skolans namn i singapore kom det upp massa bilder och jag kände igen skolan! åkte förbi den 2007!
Jag känner att jag måste åka till singapore och vara där iallafall absolut minst i 2 veckor för att få bort lite av min längtan dit! Nu går det inte en enda dag utan att jag tänker på Singapore! Ska kolla vad det finns för utbildningar, och även om det finns kurser över en sommar, eller eventuellt kurser i mandarin på några veckor! :-)

så himla coolt att jag faktiskt har åkt förbi där! kommer ihåg att mamma sa: ''kolla vad fint, ta kort där!'' och så gjorde jag det, och idag när jag googlade på skolan visste att jag hade åkt förbi och tagit kort på den! :-)


Det här är den andra skolan som finns!


Kommentarer
Postat av: Siri - En personlig blogg om mode och stil.

Jösses vilken skola! Där skulle det ju inte vara helt fel att plugga :) Hoppas du hittar något som passar dig! Kram

2011-03-22 @ 20:33:13
URL: http://siribeckman.se
Postat av: Caroline

vilka snygga skolor!

2011-03-23 @ 14:07:15
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0