utspring 2011
Var och kollade på utspringet i skolan igår, såg även massa flak! Och fyfan jag kunde inte sluta le, dem ser så jävla lyckliga ut! flaken ser ju föööör underbara ut, längtar som fan till det! Är iallafall så glad över att jag inte går ut i år, hade haft total panik! Tänk imorgon, dagen efter the best day of your life, och allt bara är över, vad händer då liksom??? Jag vet inte vad jag vill, alls! Att gå i skolan är en väldigt stor trygghet, att ha nått man måste göra, men sen då??? Tycker tillochmed att det ska bli segt med sommarlov, ska ju typ inte göra nått i sommar...aja, gotta do the best out of it!

Aja, det är så tråkigt att alla 3or slutar, jag vill inte vara äldst på skolan och jag vill inte att mini 95or ska komma! hahahaha! Inte för att jag var speciellt med tajt med några 3or, men det kommer att vara så konstigt att aldrig mer se dem! Allt i livet är så konstigt egentligen, allt är bara faser som man måste ta sig igenom, först dagis, sen lågstadie, sen mellanstadie & högstadie, sen gymnasiet, men sen då? då kommer alla valmöjligheter och jag får damp, det är så mycket jag vill göra, men kommer inte hinna nått! Ska börja ta vara på allt mycket bättre nu! Life's too short!

Kommentarer
Postat av: Joanna

sv: Visst är det så?! Grejen är att, jag har gått i samma klass i 6 år. I 6 år, och det är ändå ungefär 1/3 av mitt liv, har liksom blivit uppfostrad med dom...och så från ingenstans ska alla splittras och gå skilda vägar. Det är helt sjukt?

Jag som är så van att gå med dom, och så plötsligt så går jag i en helt annan klass. Jag vill inte =(

Åh vilken skola gick du i innan Huddinge Gymnasiet?

Jag lovar att ta vara på den sista tiden!!Jag ska gå på Rytmus och fortsätta med musik, för jag känner att jag verkligen lever för musik och jag skulle inte kunna tänka mig att syssla med något annat! (i alla fall nu).

KRAMAR! ♥

2011-06-01 @ 23:58:22
URL: http://jjooannas.blogg.se/
Postat av: Caroline

oj mkt folk:D

2011-06-03 @ 02:25:08
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0