glass i stora lass

Åh, jag är helt slut, tog en powernap mellan 20 & 21 också! Min näsa är död, min hals också och sen nyser jag, inte kul!

Aja. i år har vi mycket hål, vilket resulterar i att vi sitter i cafeterian och idag var det dessutom halva priset på alla glassar! dock är det frukt vecka i skolan vilket betyder att dem inte får sälja godis, bullar, läsk m.m. men som tur är finns en automat! alltså tjockisar vi är!

Kommentarer
Postat av: ida

haha skoja inte, jag blev såå arg! :p

Alltså jag är inte säker ännu så säger inget. Men det är inga fancy skor tyvärr....det kan jag säga iaf =)Tittade igenom och såg dina bilder från Thailand, kom på att jag måste lägga upp resten från min resa också...gud jag älskar Thailand, =(

2010-09-07 @ 09:50:41
URL: http://rusteberg.blogg.se/
Postat av: pearly

åh det är ju ganska snart!

alltså egentligen skulle jag åka igen nästa sommar, efter studenten. och vara där ett halvår eller ett år. men nu ska jag och en kompis ha ett projekt arbete och samla in pengar till ett barnhem i asien och förmodligen åka dit i två veckor. så det kommer kosta ganska mycket. plus att jag ska på student resa och student kryssning i maj också. så tror inte pengarna räcker till phils ;( :P

2010-09-07 @ 12:39:26
URL: http://pearly.blogg.se/
Postat av: martina

åh, va gott med glass!! nu när jag såg din bild kom jag på att vi har glass i frysen så nu blir det glass för min del! :D:Dsv; Jaa, den sista är underbar :)

2010-09-07 @ 16:37:03
URL: http://martinajones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0