ingen livsglädje

fyfan vad jag saknar min gamla klass, 9a musik, eller aa, vissa människor! det gör ont varje gång jag tänker på att vi inte går i samma klass längre, att vi inte skrattar lika mycket tillsammans längre. visst vi skrattar när vi är, vilket är ibland på helgerna, men det är licksom inte samma sak. jag vill skratt så mycket så at jag verkligen får ont i magen. jag vill att det ska va vi, fantastic5+några till, jag saknar er så himla mycket! på skolavslutningen grät jag, säkert en liter och varandra droppe var värd att rinna...jag trodde inte att det skulle bli såhär, jag insåg inte att vi inte skulle få träffas lika mycket, jag insåg inte hur lyckligt lottad jag var som fick gå i världens bästa klass med världens bästa människor, jag insåg aldrig hur mycket jag älskar/älskade er. visst jag gillar väl min nuvarnde klass, men faaan, inget är lika bra som 9a musik! det kommer aldrig att bli som förrut, jag har inte hittat någon som jag dunder klickar med, okej det har inte gått så lång tid, men ändå.

usch, jag har precis pluggat matte, pappa har hjälpt mig och jag har typ grinat för jag fattar fan inte ett skit, kommer få ig på provet! varför är jag inte bra på matte? jag är bra på annat, men matte är seriöst killing me!  jag mår dåligt för att jag suger i det och det hjälper itne om jag pluggar.
usch, jag vill inte gå till skolan, jag vill inte ha matte! jag vill vara jätte lycklig och inte ha prov och läxor, jag vill gå ut gymnasiet, och jag vill resa och känna livsglädje, med mina kompisar och min familj! just nu känns typ inget possetivt,
åh jag vill att allt ska va som förrut.


Kommentarer
Postat av: Ebba

åh, asså jag gråter! kommer aldrig bli samma sak som 9a, vi är den bästa klassen! <3

2009-09-20 @ 21:57:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0