club topnotch, foam!


igår var jag ju somsagt på club topnotch med the girls!
vi kom dit och såg alla männsikor och vi ville bara springa därifrån, massa fjortisar i hotpants och bh:ar typ! vi skämdes över oss själva! hahaha. sen ställde vi oss i kön, där vi stog i 10000 år och där tog dem sönder alla ''lysrör'' så att dem läckte lysande färg, smartassss!
sen kom vi in iallafall, hängde in våra saker i garderoberna, där jag gick i vinst haha, skulle egentligen ha betalat 60:-, men behövde bara betala 20:-! vip pris typ, aja, sen kom gick vi in, in the crowd och vi började dansa och det gjorde vi i ungefär 4 timmar! det blev så jävla svettigt och emmellan åt gick vi ut för att få lite fresh air, and guess who we saw there?;) dessie, och paow som jag faktiskt pratade med! hahaha, jag och ida var ju bara så coola, hahahha, aja. sen gick vi in igen och alla killar där är så yuki, men haha, fan vad vi skrattade, dansade mest med ida&ellen, hahahah. jag och ida dansade och då kom 2 killar bakom oss, och sen tog dem varandra i händerna så att jag och ida blev mosade, haha, sen kysste en kille mig på halsen tydligen, sen dansade en bakom mig, sen kom en från sidan, samtidigt och jag trodde att dem skulle ta mina pengar! sen tog en tjej mig på rumpan, sen tappade jag mitt örhänge! hahah aja, trots alla nakna fjortis 95:or var det bätre än vad jag trodde att det skulle va, hade så låga förväntingar så:) skippade skummet och sprang ifrån alla kameror också, ville inte va me på bilder, haha;)
sen tog vi tuben med rasmus&omar? till donken där vi åt, alltså, roliga killar.....sen på tåget hem hade vi, JAG så jääävla kul! hahha, satt och slängde med ollies halsduk;catch it if you can, typ 20 gånger! sen vände jag mig om och skrattade åt en kille som hade skrattat åt mig för att jag hade garvat så mycket, HAHAHHA

kände mig en aning proper i min kavaj&scarf. temat var rosa btw!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0