nattinatti

nej nu ska jag duscha, sen typ kolla tv och försöka sova! åååh, jag längtar verkligen inte tillbaka till skolan nu, fyyy, jag vill ju ha sommarlov, och min gamla klass, fyfan vad jag älskar er, 9a!<33333 vi var fan det bästa klassen ever, vi hade en sån himla fin samanhållning, en sån där som inte alla klasser har....min nya mentor, Hayden eller nått i den stilen sa att vi skulle bli en bra klass, med tanke på variationen, då skulle han allt ha sett 9a! uschuschusch

Kommentarer
Postat av: Amanda

En ny klass kan ju också bli bra. Jag bodde i Ritorp, eller mina föräldrar bor ju kvar där så jag är och hälsar på ibland! =)

2009-08-20 @ 09:53:26
URL: http://shoppingbloggen.com
Postat av: Anonym

Jag vill bara tipsa om min blogg ..Jag skriver en blogg om självförtroande.Jag har själv haft självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende (som idag är på topp).Det är alltifrån hur du kan stärka din kompis självförtroende,till hur du kan stärka ditt eget när det kommer till sex & killar.Jag tar också upp mobbning.Vad man ska göra om man ser någon som är mobbad,eller av man själv ska göra om man är mobbad osv.Jag tar också upp anorexia och grupptryck. Och även om du själv har ett bra självförtroende,så skulle det vara jätte roligt om du bara kunde kolla in bloggen.Det finns sååå många bloggar,som är värdelösa och stora.Så jag tycker det är dags att en vettig blogg,nämligen denna,ska få synas lite =)

Om du gillar den,så lägg järna till den i bloglovin.Säg till,så gör jag desamma:Dha de bra!http://jjuno.blogg.se

2009-08-20 @ 12:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0